مجله خوش سلیقه|آشپزی|دانلود آهنگ

مجله خوش سلیقه هدفش اینه که به شما آموزش آشپزی بده و جدید ترین آهنگ ها را برای دانلود میزاره

مجله خوش سلیقه|آشپزی|دانلود آهنگ

مجله خوش سلیقه هدفش اینه که به شما آموزش آشپزی بده و جدید ترین آهنگ ها را برای دانلود میزاره

مجله خوش سلیقه,خوش سلیقه,آشپزی,آموزش آشپزی,انواع غذای ایرانی,غذا ایرانی,انواع پیتزا

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

آموزش طرز تهیه و پخت خورشت فسنجان

چهارشنبه, ۶ بهمن ۱۳۹۵، ۰۴:۲۷ ب.ظ

 

خورشت فسنجان جزو خوشمزه ترین انواع خورشت های ایرانی و البته میشه گفت یکی از پرظرفدارترین غذاهای ایرانی هستش که اکثر ایرانی ها دوسش دارن

آموزش طرز تهیه و دستور پخت خورشت(خورش) فسنجان با مرغ و مواد لازم برای پخت خورش فسنجان

با ما همراه باشید در ادامه مطلب در آموزش پخت خورشت فسنجان

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان برای 4 تا نفر:

مرغ چهار تکه

روغن به مقدار لازم

مغز گردو 400 گرم

پیاز 1 عدد

رب انار 5 قاشق غذا خوری

شکر 3 قاشق غذا خوری-البته اینو بگم که این یه روش پخت این خورشته که توش شکر استفاده می کنند یه روش دیگه هم بدون شکر هستش که در پست بعدی در خدمتتون میگم

نمک فلفل زرد چوبه به مقدار لازم

و یه قاشق رب گوجه فرنگی که اختیاریه برای خوش رنگ کردن خورش میتونید استفاده نکنید مثلا ما خودمون تو خونه استفاده نمی کنیم ولی بعضی ها استفاده می کنند

خب بریم سراغ طرز تهیه

طرز تهیه خورشت فسنجان خوشمزه

اول گردوها رو چرخ میکنیم بعدش یه مقدار اب میریزیم تو قابلمه (حدودا دو لیوان,اگه آب به نظرتون کم بود بیشتر بریزید) بعد گردو های چرخ شده رو اضافه می کنیم و شعله رو زیاد میکنیم تا حرارت زیاد بشه و بجوشه بعد از اینکه جوشید شعله رو کم می کنیم و حدود دو سه دقیقه میزاریم تا گردو روغن پس بده.

 

مرغ رو تیکه می کنیم و پیاز رو هم ریز میکنیم بعدمرغ رو به همراه پیاز خورد شده و نمک و فلفل و زرد چوبه  با حرارت متوسط تفت میدیم بعد از اینکه مرغ کمی سرخ شد دو لیوان آب میریزیم و حرارت رو روی متوسط تنطیم می کنیم صبر می کنیم تا مرغ نیم پز بشه.

 

خب حالا اون قابلمه ای که گردو رو توش جوشونده بودید رب انار رو بهش اضاف کنید  بعدش مرغی که نیم پز کردیم رو با کمی نمک اضضافه می کنیم و بعدش شکر رو اضافه میکنیم خب حالا تقریبا الان کار تمومه فقط باید حرارت رو روی ملایم یا کم تنطیم کنید و حدود دو ساعت باید بزارید بمونه روی حرارت تا مرغ نیم پز بپره و روغن گردو رو به خودش بگیره به اصطلاح ایرانیها جا بیوفته.

 

خب بعد از دو ساعت فسنجان خوشمزه ایرانی حاضره برای نوش جان کردن با برنج ایرانی heart

حالا طرز پخت فسنجان با گوشت با گوشت چرخ کرده؟

تمام مراحل پخت مثل روشی که گفتیم هستش منتهی مرغ رو استفاده نمی کنیم و گوشت چرخ کرده قلقلی درست می کنیم و زمانیکه میخوایم سرو کنیم گوشت های قلقلی رو میریزم داخل خورشت.

چنانچه سوالی دارید در خدمتیم در قسمت نظرات مطرح کنید

البته یه روش دیگه برای پخت فسنجان هستش که در پست بعدی خدمتتون عرض می کنیم

 

 

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی