مجله خوش سلیقه|آشپزی|دانلود آهنگ

مجله خوش سلیقه هدفش اینه که به شما آموزش آشپزی بده و جدید ترین آهنگ ها را برای دانلود میزاره

مجله خوش سلیقه|آشپزی|دانلود آهنگ

مجله خوش سلیقه هدفش اینه که به شما آموزش آشپزی بده و جدید ترین آهنگ ها را برای دانلود میزاره

مجله خوش سلیقه,خوش سلیقه,آشپزی,آموزش آشپزی,انواع غذای ایرانی,غذا ایرانی,انواع پیتزا

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

آموزش دستور پخت خورشت قیمه سیب زمینی

چهارشنبه, ۶ بهمن ۱۳۹۵، ۰۷:۴۲ ب.ظ

خوش سلیقه:خب با شما هستم با آموزش دستور پخت خورشت قیمه سیب زمینی مجلسی

خورشت قیمه سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین انواع خورشته,امروز میخوام خیلی ساده روان طرز تهیه این خورشت رو آموزش بدم با ما همراه باشید در ادامه مطلب

مواد لازم برای خورشت قیمه برای 8 نفر

لیمو عمانی 10 عدد

سیب زمینی  4عدد متوسط / البته سیب زمینی مقدارش اختیاریه شاید یکی دوست داره بیستر باشه یکی کمتره

پیاز 1 عدد بزرگ

لپه 2 پیمانه

گوشت قیمه ای یا خورشتی 300 گرم

رب گوجه فرنگی

نمک به مقدار لازم

زرد چوبه یه قاشق غذا خوری

پودر دارچین یه قاشق چای‌خوری سرخالی

 

آموزش پخت قیمه سیب زمینی

اول لپه و گوشت رو خوب میشوریم بعد میریزیم تو آبکش تا آبش بره بعد پیاز رو خرد می کنیم ترجیحا خلالی خرد کنید.

بعد خورشت پیازی رو که خرد کردیم میریزم تو یه قابلمه سرخش میکنیم به طوری که قشنگ رنگش طلایی بشه البته موقع سرخ شدن پیاز اون یه یه قاشق زرد چوبه رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.

بعد گوشت رو به پیاز داغ اضافه میکنیم  و تفت میدیم اینجا باید حواسمون باشه تا پیاز نسوزه به همین خاطر به طور مرتب هم میزنیم/ بعدش لپه رو هم اضافه میکنیم و باز هم مرتبا هم می زنیم و نمک هم به مقدار لازم اضافه میکنیم و همه مواد اضافه شده به گوشت رو تفت میدیم

گوشت پیاز لپه رو حدودا پنج دقیقه تفت میدیم /زعفران رو در مقداری آب جوش حل میکنیم

حدودا 2 پیمانه آب جوشیده به مخلوط (آب گوشت پیاز) اضافه میکنیم و حرارت رو  کم میکنیم میزاریم چند تا جوش بزنه  بعد زعفران که در آبجوش حل کردیم رو اضافه میکنیم.

در حالیکه گوشت لپه رو گازه  و داره میپزه لیم عمانی ها رو داخل آب جوش میزاریم تا خیس بخورند.بعدش چند تا سوراخ روی لیموها ایجاد میکنیم و میریزم داخل قابلمون.

شعله گازمون رو دست نمیزنیم میزاریم روی کم بمونه و حدودا دو ساعت میزاریم بپزه/تو این مدت که خورش داره میپزه سیب زمینی ها رو سرخ میکنیم یا میتونید از خلال سیب زمینی استفاده کنید

حالا بعد از گذشت یه ساعت و نیم از پختن خورش روی شعله کم تو یه ظرف دیگه رب رو با یه مقدار روغن تفت میدیم و به غذامون اضافه میکنیم و حدودا بعد از یه ربع دیگه پودر دارچین رو به خورشتمون اضاف میکنیم

نکته: فقط حواستون باشه که رب رو در زمانیکه گفتم به غذا اضافه کنید وگرنه  رب پخت لپه و گوشت رو به تاخیر میندازه ورنگ خورش رو تیره میکنه

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی